Bokat massage i Forshaga

Bokat massage i Forshaga

God förmiddag kära följare

Denna veckan har jag en härlig massage i Forshaga att se fram emot. Kanske kan det hjälpa för att ge motivation och mer energi att jobba på under veckan. Det var min mamma som rekommenderade mig att boka en massage där, hon brukar gå dit regelbundet och är jättenöjd. Vi träffades på fika under helgen och när jag berättade hur stressad jag känt mig det sista och hur mycket spänningsvärk jag har i kroppen så sa hon att jag borde boka mig för massage. I vanliga fall kanske man säger ja ja och kör vidare, men den här gången tog jag det till mig och ringde direkt nu på förmiddagen och bokade tid. Det är inte värt att gå runt så här, det tar så mycket energi så nu är det verkligen dags att försöka går något åt det.

Jag är nog ofta alldeles för envis för mitt eget bästa, men det känns som att jag fått en påminnelse nu om att ta bättre hand om mig. Kroppen brukar ju kommunicera och om vi inte lyssnar på de första tecknen så kommer det att trappas upp och bli värre tills vi tillslut inte har något annat val än att lyssna. Massage är något som brukar hjälpa mig väldigt bra när jag väl tar mig i kragen och bokar det. Varje gång undrar jag varför jag inte gör det oftare och sen rinner tiden iväg ändå och så har det gått flera månader eller till och med år emellan gångerna. Men nu har jag bestämt att det ska bli ändring på det, nu ska jag ta bättre hand om mig och min hälsa. Min kropp förtjänar att tas om hand bättre än vad jag gjort innan. Nu får jag önska er en underbar dag!


Kommentarer är stängda.