Healing på Gotland

Healing på Gotland

Tjenare, hallå, hej! Jag har kollat en del på statistiken och har märkt att ni verkligen gillar mina rekommendationsinlägg, därför tänkte jag idag skriva ett sådant. Det ska handla om företaget 3 Libra för Kropp & Själ som har hjälpt mig genom healing på Gotland.

Jag fick för några år sedan en diagnos som innebär att jag har värk i min kropp och mina leder, det är något som inte går att bota utan man får ha det livet ut. Det kom som en käftsmäll för mig och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till, därför försökte jag leta efter en möjlig lösning för att botas från det. Även om läkarna hade sagt att det var obotligt ville jag prova det omöjliga, att bli frisk igen. Jag har tidigare hört mycket om healing och att det i vissa fall fungerar för folk, därför var jag intresserad av att testa det. Jag vände mig därför till 3 Libra för Kropp & Själ för healing på Gotland, i hopp om att det skulle fungera för mig och att jag skulle slippa leva med min diagnos för resten av livet. Mina förhoppningar var dock inte jättehöga, främst för att jag inte ville bli besviken om det inte fungerade. Jag blev därför väldigt chockad av att healing fungerade för mig, jag blev efter det frisk från min diagnos. Det var nästan för bra för att vara sant men det visade fina resultat för att jag inte gav upp. Därmed kan jag rekommendera det här företaget om ni också vill prova healing på Gotland, jag kan dock inte garantera att det fungerar eftersom alla är olika mottagliga. 


Kommentarer är stängda.