Livscoach Sanne Solei

Livscoach Sanne Solei

Men hejsan igen och välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg på denna bloggen. Jag har en fantastisk sak att berätta och sedan blir det snack om när jag fick hjälp med min stresshantering i Västerås av Livscoach Sanne Solei.

Jo det är så att jag har tre syskon, två systrar och en bror som är flera år äldre än mig och igår när jag var hemma hos min brorsa hände det. Min svägerska fick värkar och vattnet gick så jag var tvungen att köra in dem till förlossningen. Tänk att det gick så snabbt, bara sådär. Jag fick faktiskt vara med inne i rummet när hon födde eftersom hon ville det och det var det mest fantastiska jag någonsin har sett faktiskt. Tänk att jag har fått ett fint litet syskonbarn, att jag har blivit faster. Jag kommer skämma bort detta barn riktigt mycket och bilder kommer på henne i senare inlägg, det lovar jag. Nu ska jag berätta om när jag fick hjälp av Livscoach Sanne Solei med stresshantering i Västerås. Jag har i flera år haft en inre stress som jag inte riktigt har vetat vart den kom ifrån och jag kände att jag hade tröttnat på att känna så och då gick jag dit för att få hjälp. Det sjuka är att det mesta av den inre stressen har lagt sig och det känns helt underbart. Tänk att jag har gått runt i flera år och ständigt känt stress även fast jag har vart helt lugnt och inte haft någonting att göra. Jag önskar att jag gick och fick hjälp med stresshantering i Västerås för längesedan. Jag kan starkt rekommendera det. Mina syskon kommer på besök snart och då får jag träffa min pärla igen! Ha det så bra nu folket så hörs vi när vi hörs!


Kommentarer är stängda.