PT I Östersund

PT I Östersund

God förmiddag, god förmiddag och välkomna åter till mig här på bloggen. Jag ska idag prata med er om att det här med träning. Jag har tränat ett tag men uppnådde inte de resultat jag önskade. Jag hamnade i en limbo och bestämde mig för att se om jag inte skulle kunna uppnå bättre resultat med hjälp av en PT. Jag bor ju i Östersund, och jag började leta efter en PT I Östersund med omnejd. Jag fann då ett företag som visade sig ha det jag sökte efter, och det är företaget Åsas hälsa och träning. 

Även om jag själv tyckte att jag haft en bra struktur på träningen så visade det sig att det inte riktigt stämde överens med verkligheten. Jag fick nämligen gå igenom noggrant med hon som har det här företaget hur mina träningsvanor såg ut och då blev det rätt så tydligt vad det var för förändringar som behövdes för att uppnå önskade resultat. Jag är så glad över att jag tog steget och vände mig till denne PT i Östersund, för jag fick alla redskap jag behövde för att få en starkare och mer vältränad kropp, och resultaten lät inte vänta på sig. Jag har nu haft kontakt med Åsas hälsa och träning under några månader, och det är dessa månader som har inneburit den allra största utvecklingen för mig rent träningsmässigt, och tack vare att jag är supernöjd med denna PT i Östersund så kände jag att jag skulle skriva ett inlägg om det här på bloggen idag, med en förhoppning om att ni också ska vända er till denna PT i Östersund om ni liksom jag behöver ha lite hjälp på traven. 


Kommentarer är stängda.