Tips på massage i närheten av Nybro

Tips på massage i närheten av Nybro

Hej på er alla! I dag är det torsdag och är det inte härligt att det är fredag i morgon! Jag hoppas att ni har det bra och att ni hinner med att njuta av livet och inte sliter ut er på jobbet. Jag har haft en period med ryggvärk men har hittat någonting som har hjälpt mot värken, och det är massage. Jag är så otroligt glad över att jag följde min bästa kompis råd och gick till ett företag som heter Prisma kropp och själ, ett företag som vänder sig till alla som söker massage i Nybro med omnejd, läs mer här

Det är helt fantastiskt vilken nytta denna massage har gjort. Jag har gått till en läkare innan jag gick på massage, men det enda han kunde göra var att skriva ut ett recept på starka tabletter som jag blev alldeles snurrig av. Det är denna massage i Nybro som har hjälpt mig allra bäst, faktisk så var det så att efter ett par massagebehandlingar blev jag helt smärtfri. Vi är ju alla olika när det gäller våra kroppar men med en sak gemensamt, att oavsett om vi är spända i kroppen eller har värk i muskler och leder så kommer massage hjälpa. Hos Prisma kropp och själ får man massage utifrån ens problem och behov, så massagen anpassas alltid utifrån vem det är som ligger på britsen. Att jag inte gick på massage långt innan ångrar jag verkligen, och mitt tips till er är att inte vänta, utan se till att få massage så fort som möjligt. Är det massage i Nybro med omnejd ni vill få så ska ni utan tvekan gå till Prisma kropp och själ, ni kommer inte att ångra er om ni går dit, det kan jag lova till 100 procent. 


Kommentarer är stängda.