Zonterapi i närheten av Borås

Zonterapi i närheten av Borås

Trevligt att se er här på bloggen igen. Den här årstiden är verkligen inte bra för mig, det kalla vädret gör att jag får ont i lederna och tro mig, jag har provat det mesta för att minska stelheten och öka rörligheten med den effekten att det som jag har provat endast har gett tillfällig lindring. Men det var en sak som jag aldrig hade provat, nu har jag det förstås, och det är zonterapi. Eftersom jag bor i närheten av Borås så bestämde jag mig för att se mig om efter något företag som erbjuder zonterapi i Borås med omnejd, och jag fann då ett företag som heter Nieko.  

Jag har en kollega som hade varit där och hon tyckte att jag borde se om inte det här med zonterapi kunde vara något även för mig, och det var det. Nu har jag varit smärtfri i två veckor på raken, och det är faktiskt ett rekord. Jag vill därför tipsa er läsare om det här, jag tycker att det är riktigt bra att det finns ett företag för oss som är ute efter zonterapi i Borås med omnejd och jag kommer givetvis att ta mig dit flera gånger. Det här är ett företag inte bara för den som vill få zonterapi i Borås med omnejd, det erbjuds andra behandlingar också och företaget finns till för alla oavsett var i vårt avlånga land man bor. Men jag tror nog att det är bäst att ni själva läser på litet om Nieko och de behandlingar i Zonterapi i Borås med mera som finns att tillgå. Ha det nu så bra, så hoppas jag att ni också kommer att bli hjälpta genom zonterapi. 


Kommentarer är stängda.