MSJ Psykoterapi hjälpte mig

MSJ Psykoterapi hjälpte mig

God dagens gott folk och varmt välkomna! I dagens inlägg tänkte jag prata om något som är aningen känsligt för mig, dessutom tänkte jag tipsa er som företaget som hjälpte mig med det. Det handlar om min depression och hur den blev bättre tack vare den hjälpen med KBT i Alingsås jag fick från MSJ Psykoterapi.

För några år sedan märkte jag hur jag blev mer och mer nedstämd, det jag tidigare tyckte var roligt var inte alls lika roligt längre. Jag märkte många symptom för en depression, efter ett par besök hos läkaren fick jag tillslut diagnosen depression. Till en början tänkte jag bara att jag skulle få leva med det livet ut eller tills det gick över. För något år sedan märkte jag dock att det finns saker som kan påskynda läkandet från en depression. Idag kan jag glatt säga att jag är en bra bit på vägen för att bli frisk, det är bland annat tack vare MSJ Psykoterapi som har hjälpt mig med KBT i Alingsås. Genom att få den hjälpen från dem har jag lärt mig att hantera en del situationer och dessutom att hantera mina känslor i specifika situationer. Det har verkligen varit till stor hjälp för mig, jag har kunnat ta mig en väg ur en situation som jag inte trodde att jag skulle komma ifrån. Min hälsa har konstant stått på spel i flera år, vilket jag äntligen slipper. Jag kan från botten av mitt hjärta rekommendera det här företaget och dess KBT i Alingsås, tro mig när jag säger att det hjälper. Självklart är det individuellt för alla men för mig fungerade det mycket bättre än vad jag hade trott och därför tycker jag att det är värt att testa. 


Kommentarer är stängda.